De wonderbaarlijke meneer Ackermann

IMG_1839.jpg

Als autogek kind in Wageningen kende ik natuurlijk de Volkswagengarage Ackermann, en ik fietste ook wel eens langs de campershowroom op het industrieterrein “De Nude”. Ik vond het dan ook erg leuk om in contact te komen met meneer Ackermann zelf, de inmiddels 99-jarige oprichter en voormalig eigenaar van de garage. Toen hij in 1983 de zaak verkocht, heeft hij zelf naar eigen inzicht een T3 Joker gebouwd. Ga je mee op een testrit door Wageningen-Hoog?

Advertentie

4 gedachtes over “De wonderbaarlijke meneer Ackermann

 1. Daan november 22, 2017 / 3:13 pm

  Leuk dat je die filmpjes maakt. Was er veel materiaal dat je niet kon gebruiken? Zou jammer zijn, er zijn denk ik veel mensen die geïnteresseerd zijn in de lange versie waarin meneer Ackermann wat meer aan het woord is. Een beetje achtergrond maakt het des te interessanter!

  Like

  • roomkes november 22, 2017 / 8:04 pm

   Hallo Daan, leuk dat het filmpje je beviel. Het echte interview heb ik niet gefilmd maar vond ouderwets met notitieblok plaats. Het komt waarschijnlijk terecht in een boekje over Westfalia dat ik aan het voorbereiden ben! Groet, Robin Oomkes

   Like

 2. Joost februari 23, 2018 / 10:46 pm

  Wat een leuk filmpje!! Wij hebben zelf een joker ‘85. Ooit gekocht bij ackermann. Met de originele garage stickers op de achterramen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s